hvisk

Hvisk stylings // A golden morning

Processed with MOLDIV

It’s been a long time sense the last time I made a styling for the jewelry company hvisk.
But today I finally had a little bit of time to create a new styling, so here is some of the photos.
Of course, these two pictures is not the only pics from my styling, but check out the rest of the photos from my new styling right here on my stylist profile.

My stylist profile.

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’

A little something from Copenhagen fashion week

FullSizeRender-2Processed with MOLDIVIMG_0081FullSizeRender-1

Outfit: Shoes // New Look Skirt // From a holiday in Japan T-shirt // Acne Leather jacket // Zara Necklace // Brandy Melville Sunglasses // Moss Copenhagen

So Copenhagen fashion week/festival ended a few days ago and I attended a few events. My favorite event was definitely the one at hvisk’s showroom, because it’s hvisk and you just can’t help but love their jewelry collections… Though the Apair street dance show was pretty cool too!
But well, all in all I had a nice time even though I didn’t attend the whole week (because I’m just that busy), or attended any like…big catwalk shows, but “hey” I had fun with my friends at the smaller events and that was all I needed at the time. To have fun.

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’

Hvisk X Easter discount 20%

c915c42b-873f-4ecf-85fc-f97d6d7569cb

Se min stylistprofil lige her 

Står du og vil forkæle dig selv eller veninden, med en lidt anden form for påskeæg her til påske?
Så har hvisk et godt alternativ til dig!
Hvisk kører nemlig her i påsken 20% rabat på alt (10% på 14 karat guld) og det jo altid dejligt, for smykker kan man jo aldrig få for mange af 😉
Så hop ind på hvisk’s hjemmeside lige her og gør brug af den gode rabat.

Husk at anvende rabatkoden HVISKEASTER for at opnår de 20% rabat.

XX Nanna, og rigtig god påske.

Hvisk X Fredes blog lancering

IMG_1728FullSizeRender-2IMG_1764.PNGIMG_1716

I Torsdags var jeg til lanceringen af den nye kollektion fra hvisk, som er i samarbejde med min absolut favorit blogger, nemlig Frederikke Toftsø fra Fredes blog.
Fredes blog var den første blog jeg begyndte at læse og derfor også var den blog, som åbnede mine øjne for blogverdenen.
Derfor betyder denne kollektion også en hel del for mig, da jeg nu kan få lov til at gå rundt med min ny emoji halskæde, som jeg købte til lanceringen. Halskæden jeg købte var den med 😉 ‘en i guld, og jeg har siden torsdag ikke taget den af, I know jeg er en mega fangirl. Men altså, halskæden er for mig allerede blevet et symbol og ikke mindst et minde om, hvor min kærlighed for blogging tog sit udspring.
Til lanceringen var selveste Frederikke Toftsø der selvfølgelig også, og ja… jeg fik lidt af et fan moment, hvor kikset det end lyder, så gik jeg lidt i panik….. i ved når, man begynder at skrige lidt inde i sig selv af begejstring? yup det var præcis hvad der skete inde i mit hovede da jeg så hende.
Men altså, det var lidt overvældende for mig, at se hende i levende live, efter at have fulgt hende og hendes inspirerende stil på Fredes blog efter så langtid.
Men efter noget tid hvor mig og min veninde havde gået rundt til eventet, havde jeg desværre endnu ikke haft muligheden for at snakke eller lykønske Frederikke med hendes ny kollektion, selvom jeg utrolig gerne ville.
Akavet som jeg er fik jeg dog sendt et par store smil afsted.
Men efter det, besluttede mig og min veninde os for at gå på strøget, hvor jeg også fik shoppet lidt i weekday.

Nedenfor kan i se alt det lækre indhold fra min goodiebag, som jeg fik med da jeg købte mit smykke.
Pssst… der var faktisk endnu flere snacks + ingefærshot/juice i posen til at starte med, men jeg nåede at spise det inden jeg kom hjem fra strøget hehe.

IMG_8335
Hvis i ikke allerede følger Frederikke og hendes blog, så kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi hendes blog, som der vil være linket til lige her -> fredesblog.dk

Der vil i løbet af ferien nok også komme et par stylings op på min stylist profil, med mit nye ynglings smykke 😉 , og ellers kan jeg også anbefale jer at tage et kig på hele kollektionen lige her.

Håber at i alle ellers nyder lørdagen.
Personligt nyder jeg især denne weekend, da jeg ved at der for mit vedkommende ikke er dømt skoledag på mandag, samt resten af ugen hehe.

XX Nanna

Update // life, exams and a little talk about the new hvisk X Fredes blog collection!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Livet i denne uge, er proppet med ting og sager.
Nogen mere spændende end andre selvfølgelig.
På den privatefront er der lidt, som ikke kører helt som det skal, så det har fyldt en masse de sidste par dage.
Udover det er der et par begivenheder som jeg vildt gerne vil deltage i, så som lanceringen af den nye hvisk kollektion, som er i samarbejde med Fredes blog. I mine øjen er denne kollektion faktisk ret speciel fordi, at Fredes blog var den første blog jeg begyndte at læse og som senere også blev min inspiration til at starte min egen blog.
Så ja, jeg er derfor måske lidt af en fan 😉 Dog ved jeg ikke endnu om jeg kan nå ind til lanceringen idag, men jeg håber! Ligemeget hvad skal jeg i hvertfald købe et smykke eller to.

Men udover det føler jeg en kæmpe trang til at være sammen med mine venner her for tiden, men der har simpelthen ikke være tid nok.
Igår var jeg dog sammen, med en ven som nok er en af de personer, som måske kender mig bedre end mig selv nogengange.
Han er en bro som altid er god at snakke med, og vi fik snakket en del, hvilket var virkelig tiltrængt fra min side.
For der sker bare ret mange ting inde i mit hovede her for tiden, så som mit privatliv, upcoming eksamener, arbejde m.m.

Men ja, jeg ville egentlig bare give lidt lyd fra mig, da der siden søndag har været lidt stille her på bloggen. (sorry)
Men jeg ville bare lige lade jer vide, at jeg stadig lever og at der snart er nye indlæg på vej.

XX Nanna

New hvisk stylings!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Godmorgen!
Håber at i alle har en dejlig tirsdag morgen indtilvidere.
Jeg har fornyligt lavet et par nye stylings for hvisk, som vil være at se lige her.
Så ja, det ville gøre mig rigtig glad hvis i gad tjekke dem ud og eventuelt skrive en lille kommentar/ris&ros, eller smide et lille like hvis i syntes om dem.

Mine planer idag står på, et moduls musik så ja, det mega luksus!
Udover det skal jeg mødes med min ven og fotograf Emil, for at tage lidt outfit billeder.

XX Nanna

My stylings is finally out on hvisk.com

IMG_7697IMG_7688IMG_7706

My hvisk stylist profile

Igår lagde jeg mine første stylings ud for hvisk.
Jeg havde valgt at lave en styling med en ørering/earcuff, men da jeg lige har fået lavet huller i ørerne, fandt jeg ud af at mit ører ikke helt var klar til at få et nyt smykke i endnu.
Så jeg måtte udtænke en alternativ løsning, og derfor kom mine valentins blomster fra min kæreste dog til at lide den skæbne, at blive klippet lidt i stykker, så jeg kunne bruge dem til min styling.
Men hvis jeg selv skal sige det, syntes jeg faktisk at billederne blev ganske fine, og nu kan jeg næsten ikke vente med at komme igang med en ny styling.

Hvad syntes i om mine stylings?

XX Nanna