Beauty

Hvisk flagship store grand opening // Sale

So yesterday hvisk celebrated the opening of their new flagship store here in Copenhagen.
So me and my friend Melissa joined the celebration, and even though it was a small and cozy event, I have to say that it actually gave me a lot of new inspiration.
The shop is so cute.. It’s small and filled with elegant and play full jewelry…. and a random thing I was very exited about, was the selling… its such an old Copenhagen each.. style selling and I’m literally just in love with it.

Btw, there is up to 70% sale on their website right now, so go check that out.

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’

Collaboration with youtuber Ida Berg // Night out looks

Processed with MOLDIV

Hey! So this time I’m back with my friend and youtuber Ida Berg.
Ida is a great beautyyoutuber who creates awesome makeup looks on her own channel.
This time Ida and I made this little collaboration, where she has done our makeup looks and I have put our outfits together for a perfect night out.
I created 3 looks for each of us, so we both had one sexy look, one casual look and one cute look.
So keep scrolling if you want see all the outfits and of course check out Ida’s video where she does our makeup! There will be a link to the video at the bottom of this post. So go go go! and please tell us what you think in the comments.

Casual look.

DSC01099DSC01096
Cute look 1 : T-shirt // H&M   Jeans // Zara   Shoes // H&M   Bag // Michael Kors  Bracelet // Balenciaga  Choker // Asos

DSC01123 (1)DSC01133DSC01126
Cute look 2 : Blazer // New Look  Pants // Monki  T-shirt // H&M  Sneaks // New Look  Bag // Chanel  Jewelry // Jane Kønig

Sexy look.

DSC01176DSC01192DSC01178
Sexy look 1: Dress // Part Two   Bomber // Zara(men)  Boots // Asos  Bag // Designermarket  Keyring // Copenhagen fur  Choker // Asos

Version 2DSC01167
Sexy look 2:  Skirt // Asos  Turtle neck // Vintage  Bomber // H&M (men)  Shoes // H&M  Bag // Designermarket

Cute look.

DSC01216DSC01203 DSC01218
Cute look 1 : Playsuit // Oh my love  Shoes // Zara  Bag // Michael Kors  Keyring // Copenhagen fur

DSC01235DSC01238
Cute look 2 : Blouse // Zara   Skirt // Neo noir   Bomber // Zara (men)  Shoes // Zara   Bag // Chanel   Necklace // Jane Kønig  Earings  //  hvisk

The Makeup looks.

 

 

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’ 

AND REMEMBER TO FOLLOW IDA ON YOUTUBE!

Oh! I forgot to tell you, I recently went to the dark side … or my hair did.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Sååå lige inden galla skete der det, at mit fine blonde hår blev til en nutella brun… og det faktisk en ret tragisk historie.
For det var sådan at jeg skulle til galla, og valgte derfor tre dage inden at smutte til frisøren for at få farvet mit hår, men kun MEGET lidt mørkere, i ved så det stadig var lyst.
Dette fortalte jeg også min frisør, men alligevel gik jeg derfra med næsten sort hår, fordi hun åbenbart havde misforstået farven….. hvilket jeg stadig ikke helt forstår man kan, i hvertfald ikke i så høj en grad? men altså, sket var sket. Jeg var så ulykkelig over hvad frisøren havde gjort ved mit hår, så allerede da hun begyndte at føntørre det kunne jeg godt se at den var helt gal, og jeg brød vitterligt ud i gråd.
Min frisør blev helt skræmt, og tilbød mig en ny tid til to dage efter hvor hun ville prøve at trække farven ud, så det fik jeg.
Men da jeg kom hjem, kunne jeg nærmest ikke se mig selv i spejlet pga. det nu meget mørkebrune hår som dækkede mit hoved. Jeg er nemlig naturligt meget mørkhåret, og havde derfor kæmpet en kamp for at få det så lyst som jeg havde inden jeg gik til frisøren… og i det øjeblik ønskede jeg derfor, at jeg aldrig havde taget til frisøren, men bare havde gået til galla med udgroninger. Men da jeg kom til frisøren for anden gang, med meget lidt tiltro til at hun ville kunne gøre det bedre, var jeg derfor også meget skeptisk for hvad der nu skulle ske med mit hår, for galla var om aftenen og det ville ikke kunne nå at blive lavet om.
Hun gik i gang med at blege mit hår og da hun føntørrede det var det nærmest gråt, jeg sagde det denne gang lige ud ” JEG ER STADIG IKKE TILFREDS” jeg ved det mega diva agtigt, men helt ærligt jeg skulle til galla, min sidste galla, og så nytter det jo ikke noget, at jeg kommer med noget hår som jeg ikke engang kan se mig selv i spejlet med.
Så hun tilføjede en lidt mørkere skyldefarve (lysebrun), så mit hår ikke kom til at se så mærkeligfarvet ud.
Og det så det hår jeg har nu, som i også kan se på billedet… det er stadig meget langt fra det som jeg havde tænkt det skulle være, men jeg tør ikke farve mit hår igen lige foreløbig, af frygt for at mit hår vil tage for meget skade.
Men i det mindste er jeg ved at vænne mig lidt til det, selvom jeg dog stadig savner mit lyse hår, men hey i det mindst er sommeren her nu, så måske solen kan blege mit hår lidt hehe.

Btw. vi fik heldigvis anden omgang gratis, hvilket jo også altid var noget.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

My everyday beauty products

IMG_8300IMG_8299 (1) IMG_8303 IMG_8304

Der går længe mellem mine såkaldte “beauty” indlæg her på bloggen, og det skyldes egentlig bare det ærlige faktum, at jeg stinker til at ligge makeup.
Men igår kom jeg til at tænke på, at jeg jo nok ikke er den eneste her i verden som er elendig til at fylde ansigtet med pudder.
Dog har jeg heller alrdig rigtig brudt mig om at have alt for meget makeup på + jeg hader at bruge penge på det, så jeg tror måske også at det er grunden til jeg ikke laver de helt store beauty indlæg.
Men det skal dog lige siges, at jeg her på det sidste er begyndt at interrasere mig mere og mere for makeup (grundet min veninde Ida Berg), så længe det bare giver et nogenlunde naturligt look, med mindre man skal til fest selvfølgelig… så må man godt give den lidt gas 😉

Men altså, fordi jeg er sådan en klovn til at ligge makeup, bruger jeg kun produkter som simpelthen ikke kan slå fejl.

Til mit ansigt bruger jeg på daglig basis, min bb cream fra the bodyshop blandet op med min fit me foundation. Jeg blander altid min foundation op med en eller anden form for creme, da foundation og min hud ellers ikke er så gode venner. Hvis jeg ikke blander min foundation med lidt creme tørrer jeg enden helt ud, eller også oliere min hud. Jeg ved ikke hvorfor, men min hud kan bare ikke fungere uden creme. En creme som jeg plejer at bruge ( men som jeg er løbet tør for, flot Nanna ) er en cream som hedder ABC find den her. Og seriøst, hvis jeg bruger den creme en gang om dagen, så får jeg den reneste hud nogensinde.
Men udover det bruger jeg også min concealer fra Chanel, som nok er min ynglings concealer. Den ligger sig rigtig fint, og er perfekt i farven. Til daglig bruger jeg kun meget lidt af den til under øjnene, bare for ikke at se træt ud.

Til mine bryn bruger jeg sådan en øjenbryn dims, som jeg ikke aner hvad hedder, men den er i hvertfald fra Lóréal, og så sætter den mine bryn ret så fint og naturligt, med et lille pift af guld shine.
Nu hvor vil snakker om bryn, så er en pincet virkelig uundværlig for mit vedkommende, da jeg har ret store øjenbryn som til tider har sit eget liv .

Endnu en lifesaver er min læbepomade fra Elizabeth Arden, som holder min læber bløde heledagen.
Jeg bruger dog også et par andre læbeprodukter, så som mine to lipliners fra mac i farven subculture og plum. Normalt går jeg altid efter et nude agtig look, og elsker derfor at blande dem med min læbestift fra Revlon i farven matte 001 nude attitude.
Btw jeg er helt pjattet med matte læbestifter 😉 og derfor bruger jeg også tit min brune matte læbestift agtige ting ( som jeg virkelig ikke aner hvor kommer fra), som giver et lidt mørkere look.
Sidst men ikke mindst, bruger jeg også tit min læbestift fra Kat Von D i farven underage red, blandet med min nude attitude læbestift fra Revlon, for at skabe et lidt mere rosa agtigt look.

Til mine øjne bruger jeg normalt ikke det helt store, men når jeg gør, bruger jeg mest min øjenskygge palette fra Nilens Jord kaldet eyeshadow symphony II 705 og tit også den palette der bare hedder eyeshadow 700. Her gør jeg mest brug af de lidt lyssere og lidt brune farver og slutter af med lidt mascara fra Estee Lauder.

Det var alt hvad jeg kunne komme på, af hverdags makeup som jeg bruger.
Håber det har været bare lidt sjovt at læse, nu hvor sådan en makeup klovn som mig prøver at gøre sig klov, på noget jeg ærligtalt ikke ved en dyt om.
Men det var i hvertfald hvad mit “beauty talent” rakte til i denne omgang.

XX Nanna

Gigi hadid inspired makeup Tutorial // Ida Berg feat. me

Heeeey!
Idag har jeg medvirket i Ida Bergs makeup video.
Ida lagde et makeup look på mig, som var inspireret af Gigi Hadid med en masse highlighter og flotte nude læber, som jeg personlig var ret vild med! Jeg kan i hvertfald fortælle at der blev taget en del selfies efter, hehe.
Så tjek den ud og giv den et kæmpe LIKE!

XX Nanna

home spa // 7 ways to relax

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Hverdagen er for de fleste lidt stresset engang i mellem, og får nogen er den nok mere stressende end andres.
Personligt er jeg ret hurtig til, at få lavet en masse aftaler inden den kommende uge overhovedet er gået igang. Derfor kan jeg af og til hurtigt blive stresset og dermed også blive hurtigt træt.
Men så er det godt, at jeg engang i mellem tager mig tid til at afstresse lidt, med en omgang hjemme spa.
Mit hjemme spa består altid af fem punkter, som jeg gennemgår for at føle mig totalt afstresset. De fem punkter vil jeg derfor nu dele med jer 🙂

1.Jeg renser alt makeup af og børster mit hår igennem. Dette gøres helst iført min badekåbe.

2. jeg laver mig et varmt karbad, tilsat lidt olie så min hud bliver dejlig blød bagefter. Udover det indtager jeg badeværelset med planter og stearinlys, så det bliver ekstra hyggeligt.

3. Imens jeg venter på at badekaret er fyldt, laver jeg mig altid en kop te og og lidt frugt jeg kan snacke i. Hehe jeg er seriøst altid sulten 😉

4. Derefter hopper jeg i karbadet, imens min computer spiller afstressende musik. Personligt hører jeg altid lyde fra regnskoven, tror det er lidt en spa ting, men hvad ved jeg 😛

5. Efter at have ligget og slappet af i badet, i noget tid. Hopper jeg op af badet, og smører min krop ind i min Nivea bodylotion, mit ansigt fugter jeg med min Clinique dramatically different moisturinzing lotion, og sidst men ikke mindst bruger jeg lidt hårolie til håret.

6. Når det så er gjordt, rykker jeg indpå mit værelse hvor jeg meditere i ca. 30 min.

7. Efter det er gjort, går jeg altid ud og laver mig endnu en kop te, derefter sætter jeg mig ind i min seng og hygger med min te og nogle blade så som, Elle, Cover eller Vogue.

Jeg håber at disse overstående punkter, har givet et lille indblik i hvordan man kan hjælpe sig selv til at slappe mere af, og give slip på hverdagens stress, samt læne sig tilbage mens man giver sig selv lidt plads.

Håber i alle ellers har en dejlig søndag 🙂

XX Nanna

7 beauty wishes

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 12.39.55

Makeup : Nars – bronzing powderBite Beauty – lipstickNailsinc – NailKale Nail polishSimilar fan brush

Hudpleje : Other Stories – Hand BalmLush – ocean salt scrubOrigins – No Puffery Cooling Roll-On For Puffy Eyes

.

Nu hvor efteråret virkelig er skudt i gang, føler jeg virkelig godt, at min krop kunne bruge nogle af disse produkter.

Først og fremmest er jeg virkelig stor fan af Other Stories’ “hand balm”, da den er forholdsvis billig, dufter godt og samtidig gør mine ellers så tørre hænder dejlig bløde. Et andet hudpleje produkt som jeg har tilføjet til min collage, er en salt skrub fra Lush. Jeg har dog kun prøvet få af deres produkter, men med alle de produkter jeg har prøvet fra Lush, har jeg været fuldt ud tilfreds. Salt skrubben tænker jeg vil være super god til af rense og blødgøre min hud, da den blandt andet er rig på mineraller, samt indeholder kokosolie, avokado butter, og seaweed absolute, også kaldet tang ;), som skulle blødgøre og fugte huden godt og grundigt. Men udover det har jeg også tilføjet… jaaa, jeg ved egentlig ikke hvad man kalder sådan en, en øjenkøle dims? whatever, jeg har i hvert fald prøvet den før, og det er en form for kølende øjenserum, som er super god til at bekæmpe poser og mørke rander under øjnene. Og da jeg her for tiden ikke for sovet særlig mange timer af gangen pga. af stress i min hverdag, har jeg på det sidste virkelig kæmpet med at skjule mine træthedstegn, som virkelig er fremtrædende under min øjne. Så derfor tænker jeg at denne øjenserum dims nok ville være en god investering 😉

Med hensyn til makeup er jeg nok den største kegle, jeg er virkelig ikke nogen ekspert på dette område kan man vidst godt sige med sikkerhed 😉 men jeg prøver da stille og roligt at forbedre mig ved både at se en masse youtube videoer og samtidig prøve at investere i nogle ordentlige produkter.

Et makeup produkt, som jeg virkelig har ønsket mig i langtid efterhånden, er en bronzer fra Nars som min veninde (beauty youtube blogger Ida Berg) engang for langtid siden brugte på mig. Og jeg må være ærlig at sige, at den virkelig imponerede mig, og jeg syntes personligt, at den gav min hud en mega finish og glød, hvilket der godt kan blive brug for nu hvor solskins timerne er blevet færre her i de kolde tider.

De tre sidste produkter fra min collage, er en læbestift fra Bite Beauty, som har en meget flot mørk/mat rød farve, som jeg rigtig godt kan lide, og da jeg har hørt godt om den på diverse sociale medier tænkte jeg, at den måske var værd at prøve. Udover det har jeg også tilføjet en ny neglelak fra Nailsinc, som bestemt kan anbefales.

Og sidst men ikke mindst! kan jeg i næste måned skrive en fan-brush på min indkøbsliste, da jeg efterhånden er blevet så inspireret af forskellige youtuber’s, som hovedsageligt bruger børste modellen til at ligge en flot highlighter i ansigtet.

Men ja, dette blev et af de lidt længere indlæg.

Jeg har endda prøvet at korte det ned, men jeg håber at det har været inspirerende på en eller anden måde, og forhåbentlig brugbart 🙂 i næste uge skal jeg filme en makeup video, hvor Ida Berg vil ligge et endnu “hemmeligt” makeup look på mig, hvor jeg forhåbentlig også kan få nogle gode tips.

Så glæd jer til det, det vil jeg i hvert fald gøre.

XOXO Nanna