Oh! I forgot to tell you, I recently went to the dark side … or my hair did.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Sååå lige inden galla skete der det, at mit fine blonde hår blev til en nutella brun… og det faktisk en ret tragisk historie.
For det var sådan at jeg skulle til galla, og valgte derfor tre dage inden at smutte til frisøren for at få farvet mit hår, men kun MEGET lidt mørkere, i ved så det stadig var lyst.
Dette fortalte jeg også min frisør, men alligevel gik jeg derfra med næsten sort hår, fordi hun åbenbart havde misforstået farven….. hvilket jeg stadig ikke helt forstår man kan, i hvertfald ikke i så høj en grad? men altså, sket var sket. Jeg var så ulykkelig over hvad frisøren havde gjort ved mit hår, så allerede da hun begyndte at føntørre det kunne jeg godt se at den var helt gal, og jeg brød vitterligt ud i gråd.
Min frisør blev helt skræmt, og tilbød mig en ny tid til to dage efter hvor hun ville prøve at trække farven ud, så det fik jeg.
Men da jeg kom hjem, kunne jeg nærmest ikke se mig selv i spejlet pga. det nu meget mørkebrune hår som dækkede mit hoved. Jeg er nemlig naturligt meget mørkhåret, og havde derfor kæmpet en kamp for at få det så lyst som jeg havde inden jeg gik til frisøren… og i det øjeblik ønskede jeg derfor, at jeg aldrig havde taget til frisøren, men bare havde gået til galla med udgroninger. Men da jeg kom til frisøren for anden gang, med meget lidt tiltro til at hun ville kunne gøre det bedre, var jeg derfor også meget skeptisk for hvad der nu skulle ske med mit hår, for galla var om aftenen og det ville ikke kunne nå at blive lavet om.
Hun gik i gang med at blege mit hår og da hun føntørrede det var det nærmest gråt, jeg sagde det denne gang lige ud ” JEG ER STADIG IKKE TILFREDS” jeg ved det mega diva agtigt, men helt ærligt jeg skulle til galla, min sidste galla, og så nytter det jo ikke noget, at jeg kommer med noget hår som jeg ikke engang kan se mig selv i spejlet med.
Så hun tilføjede en lidt mørkere skyldefarve (lysebrun), så mit hår ikke kom til at se så mærkeligfarvet ud.
Og det så det hår jeg har nu, som i også kan se på billedet… det er stadig meget langt fra det som jeg havde tænkt det skulle være, men jeg tør ikke farve mit hår igen lige foreløbig, af frygt for at mit hår vil tage for meget skade.
Men i det mindste er jeg ved at vænne mig lidt til det, selvom jeg dog stadig savner mit lyse hår, men hey i det mindst er sommeren her nu, så måske solen kan blege mit hår lidt hehe.

Btw. vi fik heldigvis anden omgang gratis, hvilket jo også altid var noget.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’