How to save money as a fashionista … or just in general

(picture from we heart it)

Noget jeg tit er blevet spurgt om, er hvordan man som blogger kan have råd til at købe så meget tøj, tasker, sko osv.
Men i mit tilfælde er sandheden altså, at jeg ikke er specielt velhavende, jeg ville nærmere betegne mig som et heldigt mellemklassebarn.
Jeg har selvfølgelig fritidsarbejde, og er samtidig på SU hvor jeg får en del pga. min mor og far er skilt, men ellers har jeg ikke nogen anden form for økonomisk støtte eller andet. Jeg betaler de fleste af mine regninger selv bortset fra min kontaktlinser, som mine forældre er så søde at betale et par år endnu, samt det store faktum at jeg stadig bor hjemme hos min far, så husleje er ikke den store realitet for mig lige pt. da jeg kun betaler 500kr. om måneden.

Men hvordan får jeg så råd til at købe tøj, tasker og cafémad?
For som en hver ung modeglad pige, så ja, så går der går en del penge på det og derfor er det også altid dejligt at kunne spare lidt i ny og næ.
Jeg giver derfor her et par tips til hvordan du kan spare penge på dine tøj køb, så der er flere penge tilovers til alt det sjove.

1. Det bedste trick jeg kender og tit selv bruger er at, hvis du shopper meget på nettet, så tilføj de ting du gerne vil købe til din indkøbskurv og vent på at de kommer på udsalg. Pssst… Asos sætter rigtig tit deres ting på udsalg.

2. En anden ting du også kan gøre er at, hvis du mangler nyt tøj til et billede til din blog for eksempel eller til en speciel lejlighed, så  er det at låne tøj fra dine venner eller veninder, en god måde hvor på i alle kan få lidt nyt i gaderoben heletiden.

3. Sælg det du ikke bruger længere. Jeg har selv solgt en del på loppemarkeder og det er virkelig dejligt at komme af med det gamle, så man kan komme ud og købe noget nyt. Jeg ved også at der er mange sider som for eksempel Trendsales.dk hvor man bare opretter en annonce, og så skulle det ellers gå som en leg at få solgt sine ting hurtigt.

4. Jeg ved godt at det her nok kommer til at lyde mærkeligt, men et super godt tricks er også at købe sit tøj off-season, altså købe vintertøj om sommeren og sommertøj om vinteren. Det sparer man utrolig meget ved.

5. Genbrug er både godt for miljøet og mega billigt, så hvorfor ikke gøre brug af det? Specielt rigtig dyre mærkevarer så som Chanel, Acne osv. har jeg haft erfaringer med at de er super godt at købe brugt, da der virkelig er noget at spare. Og hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg faktisk kun, at jeg ejer to designer tasker som ikke er købt brugt, for lets face it det er bare så meget billigere.

Håber de overstående tips kunne bruges.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’