Spring is finally here // OOTD

IMG_9172 IMG_9232IMG_9259 IMG_9239 (1)

Blazer // New Look  Top // Max Mara  Shorts // Levis  Bag // Michael Kors  Boots // Bianco

Sommer vejret er endelig kommet til København og jeg er har personligt, næsten kun været iført shorts de seneste par dage pga. af det åh så skønne vejr.
Det ovenstående outfit er en af mine favoritter her for tiden, da det både kan piftes lidt op med et par høje støvler, men samtidig også er mega nemt at gøre mere afslappet med et par ballerinaer, sneaks, eller et par små grimme Brikenstock sandaler.
( Birkenstock sandaler: Man kan ikke komme udenom at de er grimme, men de er behagelige, de får ens fødder til at se små og nuttede ud, og så de på en eller anden måde moderne = jeg må eje et par snart! )
En anden ting jeg også elsker ved outfittet er dets enkelthed og rawness, og jeg ved ikke om det kun er pga. vejret, men jeg føler jeg kan have det på ligemeget hvilken tid på døgnet det er, hehe.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’