Update // a little change is on its way

IMG_9372

 

Dansk:

Jeg ved næsten ikke hvor skal begynde.
Der sker rigtig mange ting omkring mig her for tiden synes jeg…. lige nu er jeg for eksempel igang med at afslutte mine sidste eksamener, inden jeg for alvor kan ifører mig en grim og dyr studenterhue, og endelig kalde mig selv for student!
Men ellers har jeg her på det sidste gået og tænkt på, hvad jeg kan gøre for at optimere bloggen her. Nogen er jer har måske allerede lagt mærke til en forandring? men i hvertfald, faktum er det at fra nu af og i fremtiden, kommer til at skrive både på engelsk og på dansk.
Personligt er jeg helt vild med idéen om, at min blog nu måske kan nå ud til flere internationale læsere og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang.
Jeg vil dog godt på forhånd lige pointere, at jeg jo er dansker og derfor måske ikke har det mest imponerende ordforråd, men hey.. jeg vil gøre mit bedste 😉

XX Nanna

HUSK AT FØGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’
….

English:
I almost don’t know were to begin.
I feel that there are so many things happening around me at this time…..Right now I’m working on finishing
my final exams before I graduate, so that I may, once and for all, can put on the most expensive and ugly hat in the world, and then scream “I’m free!!!” and never return to the gymnasium (edit: high school) ever again.
I know that the last part may sound silly, but trust me – senior year is not for the faint of heart.
But otherwise there is a thing I have been thinking about – for some time now…. and you may already have noticed it.
Yes! I am from this very point and onwards going to be posting ENGLISH versions of my blog posts too!!!!
So I really look forward to be writing in English to from now on… because in that way the blog is actually going to be readable by anyone who can read english, and therefore, you international readers actually have the ablitiy to follow the blog, if you so desire!
And right in this moment I actually can’t wait to get started!
But still we have to remember that I’m actually just a completely normal Danish girl, and I therefore don’t exactly posess the biggest vocabulary… but hey, I’ll try to the best that I can 😉

XX Nanna

FIND THE BLOG ON BLOGLOVIN’ RIGHT HERE!