Out and about flashing my pale legs // Outfit

DSCF3356DSCF3402Version 2DSCF3315DSCF3406

Cardigan //  DAY – Birger et Mikkelsen   Dress // Asos   Sneakers //  Adidas   Bag // Chanel    Jewelry // Balenciaga, Pilgrim   Headband // H&M

Dansk:

Det er ikke særlig tit jeg kommer ud her for tiden, og det er mest af alt pga. mine afsluttende eksamener virkelig er ved at tage fart. Jeg har nu afsluttet fire eksamener og der er dermed nu kun tre tilbage for mit vedkommende, hvilket er super lækkert at tænke på!
Men i hvert fald, en dag hvor jeg rent faktisk var ude, var her forleden da jeg skød disse outfitbilleder sammen med min ven og fotograf Emil.
Jeg er helt vild med det lette og simple look billederne har fået, dog mener jeg selv at mine utroligt blege ben ødelægger det lidt, haha, men hey… hvem har tid til at sole sig, når man skal sidde og læse til eksamen hele tiden?

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’English:

Lately I haven’t been out and about that much, and it’s mostly because of my exams.
But, I have now finished four of my exams and that means that i only have three left now before I graduate, which is pretty awesome to think about!
But well.. one day when I actually was out, was the other day when I was out shooting these outfit pictures with my friend and photographer Emil.
And I’m absolutely in love with the kinda bright and simple look that the pictures have, however, i do think that my legs look incredibly pale….. but hey, who has the time to lie down on the beach and get a tan, when you have to read for exams constantly?

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’