Five festival outfits you must try this summer

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 15.08.38

Find de forskellige items her.

Festival er = sommer, og derfor har jeg lige nu skabt disse 5 outfits til dem af jer, som skal deltage i nogle af sommerens mange forskelige festivaler.
Det første look jeg har sat sammen, har jeg fokuseret meget på den nye trend med homemade styge mærker på tøjet, som jeg synes er mega sjovt, da man dermed kan få lavet sig en helt unik piece. Udover det synes jeg også at de helt old school vans, er super fede og så er de bestemt også en model som for alvor er ved at blive mega in igen.


Enligsh:

Find the items here.

Festivals are = Summer! Because of this very reason, I’ve created these 5 full outfits to those of you, that are going to participate in som of the various festivals in the danish summer.
In the first look, I’ve been focusing on the new trend of homemade patches on denim clothing, a trend that I found amusing, as it enables you to create a unique piece of clothing. Moreover, i think that the old school vans, are super awesome, and they are definitely a model that is making a serious comeback.

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 15.14.05

Find de forskellige items her.

I mit andet look, har jeg valgt at fokusere lidt mere på den rockede side, som i måske også allerede ved, at jeg er mega fan af hehe.
Men i hvert fald, det her er et outfit man simpelhent ikke kan gå galt i byen med, det er ifølge mig et helt klassisk festival look, med en masse denim og læder, og sidst men ikke mindst et par Rayban, så man godt kørende.
Btw… lad os lige give os selv et minut eller to, til at kommer os over hvor fuldkommen vidunderlig læderjakken fra Saint Laurent i dette outfit her, jeg mener helt ærligt er den ikke bare smuk?


English:

Find the items here.

In my other look, I’ve been focusing a bit more on getting in a rock type of feel, as you already know, that I’m quite a fan of that.
Anyways, this outfit is one that you simply can’t be callout out for wearing, since it, at least according to me, is a classic festival look, with plenty o’ leather and denim, and least, but not least, a pear of Ray Ban sunglasses; I’d say that you’re pretty well off.

Btw.. let’s just for a quick moment stand in complete awe of how totally out-of-dimensionally awesome this leather jacket from Saint Laurent is, particularly in this outfit, I mean, like seriously, isn’t it just lovely?

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 00.13.18

 

Find de forskellige items her.

I mit tredje look har jeg valgt at kører den lidt længere ud med farvepaletten, end hvad jeg normalt gør.
Jeg har derfor i dette outfit stylet en rigtig lækker t-shirt fra Comme Des Garçons, med et par vildt søde shorts fra New Look, som pga. af deres farvede striber giver det et lidt mere mundret og sommerligt look, især toppet med de fine solbriller med lyserødt glas.


English:

Find the items here.

In my third look I’ve chosen to take it a bit futher in terms of color, than what I’d normally do. Therefore, in this outfit, I’ve chosen to style a delicious little t-shirt from Comme des Garçons with a pair of sweet-ass shorts from New Look, that, because of their dyed stripes give the entire look a little touch of summer. Especially when sprinkled with the fine sunglasses with pink glass.

Skærmbillede 2016-06-11 kl. 09.05.53

Find de forskellige items her.

Denim er et must denne sommer, eller generelt bare denner her sæson..Derfor har jeg selvfølgelig også tilføjet lidt denim her i mit fjerde look, i form af en ripped denim jakke. I kontrast til jakkens fine blå farve har jeg for at gøre det helt enkelt, bare tilføjet en sort spagettig strop kjole, et par sorte stans og en kasket til en lille afløser for solbrillerne, til dem af jer der gerne vil undgå tanlines fra solbrillerne 😉


English.

Find the items here.

This summer, denim is a must, or well, just generally this season.. Because of this very reason, I have of course chosen to add a bit of denim to fourth look, In the form of a ripped denim jacket. In contrast to the fine blue color of the jacket, I’ve simply added a black spaghetti-like dress and a cap in stead of the sunglasses, in order to make the outfit as a whole more simple, for those of you who would rather not wear the sunglasses.

Skærmbillede 2016-06-11 kl. 09.11.10

Find de forskellige items her.

I mit femte og sidste look, har jeg valgt noget så klassisk som en smækbuksekjole som jeg ville kalde det, jeg ved ikke rigtig om der findes en mere korrekt betegnelse for den, hehe men altså, sammen med den ville jeg nok tage en eller anden form for nørgaard trøje på til og til sidst toppe det med et par behagelige sneaks og et tørklæde, bare fordi.
Jeg håber at de ovenstående outfits har været inspirerende på en eller anden måde, personligt er jeg i hvert fald helt vild med outfit nr. 1 og nr. 2

Rigtig god dag til jer.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’


English:

Find the items here.

In my fifth look, I have chosen something as classic as a dungaree dress. I would probably personally wear some type of Nørgaard shirt with it, and at last top it off with a pair of comfortable sneakers and a scarf, just because.
I truly hope (and believe!) that the above outfits have been inspiring in one way or another, and i personally particularly enjoy outfit 1 and 2.

Have a good one!

XX Nanna

REMEMBER TO FOLLOW THE BLOG ON BLOGLOVIN’