Casual evening x thoughts and vibes

musik2

Godaften derude!

Jeg ved at der her for tiden, går lidt for langtid mellem mine indlæg her på bloggen. Det jeg frygtelig ked af, men jeg har simpelthen bare haft så mange ting, som jeg har skulle tage stilling til.

Og nu tænker man sikkert, hvor mange ting kan en 19 årig københavner-tøs lige skulle tage stilling til nu til dags? Men! jeg kan fortælle at der for mit eget vedkommende er en del. Personligt bekymrer jeg mig rigtig meget om fremtiden, det kan både være med hensyn til uddannelse, men også med hensyn til personlige bånd som ændre sig.

Jeg skal være ærlig og sige, at det er noget der godt kan stresse mig af og til, som så dermed godt kan fører til lidt færre indlæg.

Men så er det jo godt, at jeg nu har haft en stille og rolig efterårsferie, som efter mit behov virkelig har været tiltrængt! så nu efter at have brugt størstedelen af min ferie på at sove, føler jeg mig nu fuld opladt med energi til den kommende uge, hvor jeg forhåbentlig også gerne skulle nå at få lavet et par nye indlæg.

Men lige nu er status ellers bare, at jeg sidder og putter med min dyne og en kop te, samt lytter til de bedste “casual evening vibes” efter min mening hehe.

Så dem tænkte jeg lige jeg ville dele med jer.

Forsæt god aften.

Jaden Smith – PCH ft. Willow Smith

London Grammar – Hey Now

Disclosure – Willing & Able ft. Kwabs

Ben Howard x Lana Del Rey – video games cover

Amber Run – Pilot