7 beauty wishes

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 12.39.55

Makeup : Nars – bronzing powderBite Beauty – lipstickNailsinc – NailKale Nail polishSimilar fan brush

Hudpleje : Other Stories – Hand BalmLush – ocean salt scrubOrigins – No Puffery Cooling Roll-On For Puffy Eyes

.

Nu hvor efteråret virkelig er skudt i gang, føler jeg virkelig godt, at min krop kunne bruge nogle af disse produkter.

Først og fremmest er jeg virkelig stor fan af Other Stories’ “hand balm”, da den er forholdsvis billig, dufter godt og samtidig gør mine ellers så tørre hænder dejlig bløde. Et andet hudpleje produkt som jeg har tilføjet til min collage, er en salt skrub fra Lush. Jeg har dog kun prøvet få af deres produkter, men med alle de produkter jeg har prøvet fra Lush, har jeg været fuldt ud tilfreds. Salt skrubben tænker jeg vil være super god til af rense og blødgøre min hud, da den blandt andet er rig på mineraller, samt indeholder kokosolie, avokado butter, og seaweed absolute, også kaldet tang ;), som skulle blødgøre og fugte huden godt og grundigt. Men udover det har jeg også tilføjet… jaaa, jeg ved egentlig ikke hvad man kalder sådan en, en øjenkøle dims? whatever, jeg har i hvert fald prøvet den før, og det er en form for kølende øjenserum, som er super god til at bekæmpe poser og mørke rander under øjnene. Og da jeg her for tiden ikke for sovet særlig mange timer af gangen pga. af stress i min hverdag, har jeg på det sidste virkelig kæmpet med at skjule mine træthedstegn, som virkelig er fremtrædende under min øjne. Så derfor tænker jeg at denne øjenserum dims nok ville være en god investering 😉

Med hensyn til makeup er jeg nok den største kegle, jeg er virkelig ikke nogen ekspert på dette område kan man vidst godt sige med sikkerhed 😉 men jeg prøver da stille og roligt at forbedre mig ved både at se en masse youtube videoer og samtidig prøve at investere i nogle ordentlige produkter.

Et makeup produkt, som jeg virkelig har ønsket mig i langtid efterhånden, er en bronzer fra Nars som min veninde (beauty youtube blogger Ida Berg) engang for langtid siden brugte på mig. Og jeg må være ærlig at sige, at den virkelig imponerede mig, og jeg syntes personligt, at den gav min hud en mega finish og glød, hvilket der godt kan blive brug for nu hvor solskins timerne er blevet færre her i de kolde tider.

De tre sidste produkter fra min collage, er en læbestift fra Bite Beauty, som har en meget flot mørk/mat rød farve, som jeg rigtig godt kan lide, og da jeg har hørt godt om den på diverse sociale medier tænkte jeg, at den måske var værd at prøve. Udover det har jeg også tilføjet en ny neglelak fra Nailsinc, som bestemt kan anbefales.

Og sidst men ikke mindst! kan jeg i næste måned skrive en fan-brush på min indkøbsliste, da jeg efterhånden er blevet så inspireret af forskellige youtuber’s, som hovedsageligt bruger børste modellen til at ligge en flot highlighter i ansigtet.

Men ja, dette blev et af de lidt længere indlæg.

Jeg har endda prøvet at korte det ned, men jeg håber at det har været inspirerende på en eller anden måde, og forhåbentlig brugbart 🙂 i næste uge skal jeg filme en makeup video, hvor Ida Berg vil ligge et endnu “hemmeligt” makeup look på mig, hvor jeg forhåbentlig også kan få nogle gode tips.

Så glæd jer til det, det vil jeg i hvert fald gøre.

XOXO Nanna