Autumn outfit

1DS_0148

Version 2

red red 3

1. Coat – similar 2. Shoes – Bianco 3. Pants – Gina Tricot 4. Top – Monki 5. Bag – Michael Kors 6. Bracelet – Blaneciaga

Et lille efterårs look fra i søndags, med tømmermænd og det hele.

I søndags tog jeg nemlig ud for at tage disse fine billeder, sammen med min ven og fotograf Emil. Jeg havde selvfølgelig været så smart at tage spontant i byen lørdagen inden, og det resulterede så i, at jeg ikke fik særlig mange timers søvn natten til søndag, så undskyld hvis jeg ser lidt træt ud hehe 😉

Men ellers syntes jeg faktisk, at billederne er blevet super flotte, både med min jakkes flotte røde farve og med de flotte efterårsfarver fra omgivelserne.

På billedet har jeg min “nye” Burberry jakke på, som jeg elsker overalt på jorden. Jeg elsker farven og snittet, som giver mig en masse 80’er vibes med dens brede skuldre, og det bedste af det hele er, at den er købt vintage! Personligt elsker jeg vintage tøj og køber rigtig meget af mit tøj på den måde. Jeg syntes det er interessant hvordan nogens aflagte tøj, kan bringe nyt liv i andres gaderobe. Og så plus det faktum, at man sparer en hulens masse penge, hvilket er ret dejligt, når man som mig er på SU.

Måske man skulle lave en vintage-guide, til alle de gode vintage spots i København?

Men altså, som sagt er min jakke altså købt vintage eller brugt om man vil. Hvilket også har gjort det ret svært for mig at finde den på nettet, så jeg har fundet en jakke fra Zara som minder lidt om den. Men udover det, så har jeg også min nye taske på fra Michael Kors, som dog er købt fra ny haha 😉 jeg er blevet vildt glad for den, og er nu begyndt at lege lidt med idéen om at købe en matchende pung. Hvem ved måske bliver det næste måneds køb.

Xoxo Nanna.

(Photos by Emil Backhausen)