10. Ting der beskriver en typisk bytur.

Skærmbillede 2015-11-14 kl. 20.56.51

Byen. høj musik, heftige drinks, og dansende piger og drenge.

Jeg har længe gået og spekuleret over et indlæg, som på en eller anden måde kunne appellere til weekendens byturer.

Jeg går personligt meget i byen i nogen perioder, og i andre perioder rør jeg næsten ikke alkohol. Og lige nu er jeg nok i en af de perioder, hvor jeg nok fester lidt for meget. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt, at skrive 10 ting, som beskriver en typisk bytur for mig.

1. Jeg starter altid med at sige til mig selv “jeg skal bare drikke en drink eller to”…men det sjælendt at det ender sådan.

2. Nogen byturer er planglagte, men de fleste opstår spontant.

3. Når man endelig har fundet en club/bar og man står i gaderoben og finder ud af det koster 50kr, er min første tanke altid… “jeg kunne have brugt de penge på en sandwich på mandag”

4. Jeg fryser altid, for selvfølgelig vælger jeg at tage for lidt overtøj på.. for det ville jo være nederen hvis en stor vinterjakke skulle skjule ens outfit. #rigtigdumt

5. Når jeg endelig har fået noget at drikke og måske endda lidt for meget, danser jeg over alt og med alle. Hehe og den får ikke for lidt, når de spiller 80’er hits eller rap.

6. jeg køber meget sjælendt alkohol til mig selv, jeg syntes simpelthen det er for dyrt. Men jeg har dog nogen venner og veninder som altid sørger for, at jeg får indtaget en del alkohol alligevel. #rigtignærig (skal dog lige siges at jeg faktisk gav shots til fire venner i fredags #retimponeret)

7. Når klokken bliver 04:00 er jeg for det meste stadig okay kørende, men her begynder jeg at få tanker så som “det kunne være rigtig dejligt med en kop te lige nu” eller “jeg syntes vi skal tage hjem og se how i met your mother” men det er sjælendt mine venner/veninder er med på den.

8. Så vi fester videre og når jeg endelig sidder i en metro på vej hjem, med den klammeste duns af alkohol og cigaretrøg i mit tøj, tænker jeg “har jeg virkelig lugtet sådan hele aftenen?..ad”

9. Når jeg endelig er hjemme, laver jeg så den kop te, som jeg tænkte på kl. 04:00, herefter ligger jeg mig for det meste til at sove, hvis der ikke er nogen der har skrevet på facebook. Men hvis der er, så falder jeg i søvn med min mobil liggende på min kind.

10. Næste morgen. Vågner jeg op ved en 09.00 tiden normalt, finder ud af at jeg har savlet på min pude og tænker “ad, nu igen” derefter går jeg ud i køkkenet, laver mig den sundeste morgenmad og tænker for mig selv “fra nu af vil jeg leve af grøn te og agurk, alkohol både feder og er usundt”. Senere på dagen køber jeg mig en vegetar pizza, lidt sund er man vel.

Jeg håber at disse 10 ting har være interessante eller sjove at læse, og at der måske er nogen derude, som kan genkende nogen af punkterne. For ellers har det her indlæg været en smule pinligt. Haha.

Xoxo Nanna