Sunday // outfit & messy hair //

IMG_6742IMG_6744

 // Jakke: H&M   Skjorte: Monki   Bukser: H&M  Halstørklæde: Monki   Sko: Adidas  Taske: Marc by Marc Jacobs

Handsker: Inwear //

Så blev det søndag, jeg syntes efterhånden, at de her weekender går hurtigere og hurtigere.

Men i hvertfald, jeg har været ude og filme lidt for min kusine Stephanie, som har sig en lille youtube kanal, som jeg syntes at i skal tjekke ud, og måske give hende lidt kærlighed igennem en kommentar eller noget, det ved jeg hun ville blive rigtig glad for hihi 🙂

Men ellers ikke så meget, jeg har haft dette meget behagelige outfit på, for søndag er virkelig min “det okay du grim idag, bare det behageligt – dag” så ja, behageligt var det.

Ellers står dagens aktivitet ellers på en gåtur og senere skal jeg måske skrive lidt på min SSO opgave, som virkelig stresser mig lige her pt.
Og fordi, at jeg her forleden tænkte “Hey? jeg er nok ikke den eneste der har det sådan” så har jeg tænkte mig i næste uge, at lave et indlæg som måske kan guide lidt til, hvordan man kan slappe lidt mere af under en SSO/SRP periode.
Så glæd jer til det.

Rigtig god søndag.
Xoxo Nanna.