Years & Years Concert


FullSizeRender-3 IMG_5682FullSizeRender-4

Years & Years koncert i Tap1.

Jeg har længe ventet på at få lov til, at opleve Years & Years live og igår gik mit ønske endelig i opfyldelse hihi.

Mig og min veninde Anna blev kørt til tap1 på Ny Carlsbergvej, hvor vi derefter trodsede kulden i en time inden dørene åbnede. Vi kom heldigvis hurtigt ind og af med vores overtøj, og fik os en god plads forholdsvis tæt på scenen.

Først gik danske Saveus på scenen som opvarmning, hvilket jeg faktisk havde glædet mig til at hører, efter jeg havde set hans optræden ved P3 guld (kan ses her), var jeg nemlig blevet meget nysgerrig efter at hører mere af hans musik. Og jeg må indrømme at hans optræden levede fuldt ud op til mine forventninger. Især credit til trommerne, det spillede virkelig!

Men nu til min Years & Years oplevelse, hvor skal jeg dog begynde hehe… de var virkelig gode live, langt bedre end jeg havde forventet faktisk. De spillede mange af mine ynglings sange, så der blev skrålet godt igennem kan i nok tænke jer til 😉
Men ja, koncerten var fantastisk, lyset og setupet var rigtig godt og man følte virkelig at man kom helt ind i en form for Years & Years univers, som var lidt drømme agtig men også virkelig cool.
Forsangeren Olly leverede også en virkelig cool performance, med sine ret så sexede danse moves, ifølge mig i hvertfald! Han hoppede også på et tidspunkt ned fra scenen og gik ud til publikum, og ja lige der ville jeg ønske, at jeg havde stået lige det tættere på haha 😉 I know mega fangirl haha.

Men i hvertfald, jeg skal helt sikkert til en Years & Years koncert igen en dag.

Men inden jeg runder dette indlæg af, får i lige lidt Years & Years vibes med på vejen.

Desire

Without

King

Memo

Traps

(Billeder taget med min mobil fra koncerten)