Opskrift på luksus-granola.

IMG_7023IMG_7009IMG_7016

Her i tirsdags beluttede jeg mig for at lave en omgang granola, da familien var løbet tør, eller det vil sige jeg var løbet tør, for det kun mig som spiser det herhjemme.

Men altså, det var virkelig simpelt og hurtigt at lave, jeg lavede personligt en dobbelt portion, da jeg var ret sulten i det øjeblik jeg skulle lave det hihi 🙂 Derudover skal det også nævnes, at jeg fandt opskriften på Costume.dk, jeg har dog lavet et par små ændringer i denne version, så hvis i vil tjekke den oprindelige version ud, kan det gøres lige her.

Opskrift.

Ingredienser.

1 moden banan (med brune prikker)

2 spsk honning

4-5 spsk peanutbutter

1 spsk kokosolie

1/2 tsk vaniljepulver

1 dl nødder (jeg brugte valnødder)

1 dl frø (jeg brugte hørfrø)

5 dl grovvalsede havregryn

50 g mørk chokolade (jeg brugte 70% kakao)

Sådan gør du.

1.Forvarm din ovn til 175 grader.

2.Mos bananen godt og grundigt, til der ikke er nogen klumper.

3.Held nu bananmos, honning, peanutbutter, kokosolie og vaniljepulver op i en gryde på medium varme. Bland det hele godt rundt og pas på det ikke brænder på.

4.Så snart alt er smeltet og blandet sammen, hældes massen fra gryden op i en skål, tilsæt derefter havregryn,frø, og nøder. Bland derefter godt sammen.

5.Fordel nu massen på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader i ca 20-25 min.

6.Rør rundt cirka hvert 5 minut, det skal kun være gyldent og helst ikke få for meget.

7. Lad nu granolaen køle helt af, inden du tilsætter groft hakket mørk chokolade.

8.Bør obevares i en lufttæt beholder og kan holde i ca. en uges tid.

Jeg håber dette indlæg kunne bruges, jeg er i øjeblikket igang med at forberede mit SSO/SRP omhandlende indlæg til jer, det var meningen at det skulle have været oppe igår, men grundet lidt problemer kommer det nok først op på mandag.

Forsæt god aften.
Xoxo Nanna