My Christmas Wishlist

Skærmbillede 2015-12-03 kl. 23.04.35

Julen er lige om lidt, føles det som om, og det vil sige at farmor og farfar, og alle de andre snart begynder at kræve ønskelister ind. Jeg har personligt altid svært ved at finde på noget at ønske mig, mest af alt fordi jeg egentlig bedst kan lide, at købe mine ting selv.
Men nu hvor jeg er blevet ældre og julegaverne så småt begynder at blive mindre og mindre, kan jeg sagtens finde på en masse ting at ønske mig hihi 😉
Dog vil jeg sige, at mine forældre allerede har givet mig nogle ret så tilfredstillende gaver, og ja jeg er en af dem som godt ved hvad jeg får i julegave, pisse kedelig, I know. Men altså, af mine forældre har jeg fået en taske og pung fra Michael Kors, som jeg er super glad for.

Med hensyn til min veninde Anna ved jeg, at vores gave til hinanden er at vi skal ud på en skydebane og lære at skyde, vi er nemlig begge kørt lidt trætte i gave-racet og tænkte derfor, at vi istedet kunne investere i en oplevelse sammen, så det er noget jeg glæder mig super meget til.
Og af min farmor og farfar, ved jeg at jeg nok får de to bøger How to be Parisian og Alexa Chung IT, som jeg har ønsket mig i så langtid.
Sidst men ikke mindst, ønsker jeg mig også en helt sort neglelak fra Nars og den flotte sort/hvid ternede bluse fra Birgitte Herskind og faktisk også de matchende bukser. Men jeg har lidt på fornemmelsen at Birgitte Herskind sættet, nok bliver noget jeg selv skal købe, da jeg tror at min onkel og faster nok vil mene det er for dyrt. Men de plejer altid at finde gode gaver alligevel, så det går jo nok.

Det var så alt, hvad jeg havde at byde på af juleønsker.
Jeg håber at det måske har kunne give lidt inspiration, og ellers må i have en rigtig god 4. december.

Xoxo Nanna