Blue fur in action

IMG_7052IMG_7069IMG_7057IMG_7059IMG_7062

Fur // Barney’s  Blouse // Mads Nørgaard  Bag // Vintage Mulberry  Jeans // Acne  Boots // Dr.Martens

Jeg har helt glemt at vise min nye blå pels frem her på bloggen, men her den.
Jeg købte den for ca. 14 dage siden og har elsket den lige siden, den er købt på Asos hvor den var på udsalg og så kunne jeg simpelthen ikke lade vær med at slå til, da jeg i langtid havde ønsket mig en mørke blå pels.
Efter jeg fik den hjem, har jeg egentlig levet i den lige siden hihi 🙂 jeg syntes virkelig bare den er så fin, og så passer den til meget mere af mit tøj end hvad jeg lige havde regnet med, så det jo en bonus. Plus den er rigtig varm.

Resten af mit outfit er egentlig inspireret udfra pelsen og jeg syntes specielt, at min taskes farve spiller rigtig godt sammen med pelsens farve. Og så giver min støvler det et lidt mere rock’n’roll look, hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide.

Xoxo Nanna