Lukas Graham Concert

FullSizeRender.jpg IMG_5878 IMG_5910

Jeg var for ikke så længe siden til Lukas Graham koncert i Forum, sammen med min veninde Anna.
Jeg var blevet ringet op af Annas mor ca. tre dage inden koncerten, hvor hun spurgte om jeg ikke havde lyst til at overraske Anna med en lille koncert. Det sagde jeg selvfølgelig ikke nej til, så Anna fik et par koncertbilletter af sin familie, i sin julesok. Hvilket hun blev ret så glad for hihi 🙂

Da vi kom til koncerten, forventede jeg en “standart koncert oplevelse” men jeg skal lige love for, at det var noget vildere end det. Det var som om hele familien danmark var til stede og sang med på alle sangene, unge som gamle. En stor del af rosen skal dog også gå til Lukas og hans band, som virkelig ved hvordan man holder en fest med sine fans. For det første spillede de VILDT godt live, for det andet havde de virkelig også styr på deres performance del, med hensyn til deres løben rundt på scenen, lys og historie fortælling imellem sangene. Dog kunne historie fortællingen, godt blive lidt for langtrukken engang imellem.
Men alt i alt, en hel vild nice koncert, jeg blev virkelig blæst væk af hans live vokal, hvis man kan sige det sådan. Det var en rigtig imponerende optræden.

Men der var jo også en kunstner som skulle optræde inden Lukas Graham, og jeg kan simpelthen ikke huske hvad han hed, men det gør mig egentlig heller ikke så meget. For ærligt det var en knap så god performance, ham gutten hvis ene sang man har hørt i radioen et par gange, var yderst arrogant at se og høre på.
Og det kan godt være det bare er mig, men jeg føler lidt, at hvis man er en up coming kunstner, så er arrogant nok det sidste man skal være. Han sang ellers fint, men hans udstråling ødelagde lidt det hele.

Men så var det jo godt at Lukas Graham gik på scenen forholdsvis hurtigt efter 😉

Xoxo Nanna