One Green Jacket // two outfits

IMG_7097IMG_7098IMG_7096

Outfit 1 : Jakke//Cos  Bukser//Acne  Bluse//Malene Biger  Taske//Michael Kors  Sko//Dr.Martens

IMG_7121IMG_7115IMG_7118

Outfit 2: Jakke//Cos  Sweater//Vintage  Nederdel//H&M  Sko//Bianco  Taske//Michael Kors  Armbånd//Balenciaga

Endelig tilbage, efter en noget stresset periode.
Jeg er nu endelig blevet færdig med min SSO og kan nu tillade mig, at gå på en velfortjent juleferie. Dog har jeg nu bare lidt stres over hvilke julegaver, jeg stadig mangler at få købt. Men det skal nok gå.

Men i hvertfald, jeg har været ude og tage et par outfits billeder med Emil, hvor jeg har stylet disse to overstående outfits, som begge tager udgangspunkt i den samme, fine grønne jakke fra mærket cos.
Disse to outfits ville personligt være noget, jeg normalt ville have på til hverdag. Jeg håber i syntes om dem, og måske har fået lidt hverdags-outfit inspiration, hehe hvem ved?

PS. jakken er en jeg lånte af min bedste veninde Anna.

Xoxo Nanna.