bye bye Christmas

L1060105L1060118

Jakke// H&M   Skjorte// Envii  Bukser//Jeans by bessie  Sko// Vagabond  Handsker// H&M

Godmorgen.
Nu er julen endelig forbi, og med ekstra tryk på ENDELIG.
For det har godt nok været en stresset periode for mit vedkommende, med afleveringer, gaver der skulle købes til venner og familie, samt den vamle duns af peberkager, som der altid er i juletiden og, som jeg for alvor var ved at blive træt af.
Men nu det altsammen forbi, julen kommer dog igen næste år haha, men i det mindste går der noget tid til, at jeg skal være omringet af nisser og sure mennesker i magasin igen.
Nu er næste bekymring bare ikke, at drikke sig alt for fuld og ikke at få nogen raketter i hovedet nytårsaften.

Billederne er fra, da Emil og jeg var ude og prøve et vildt godt kamera fra Leica. Jeg kan desværre ikke helt huske hvad modellen hed. Men det var en af de større modeller de har lavet, tror jeg, jeg er ikke sikker… Det var i hvertfald rigtig dyrt, så vi var meget påpasselige med det.
Men der kom i hvertfald nogen rigtig fede billeder ud af det, da kameraet gav billederne et helt bestem koldt look, som jeg personligt syntes var ret så fint.

Xoxo Nanna.