Tumblr time

Processed with Moldiv

(Processed with Moldiv, pictures from Tumblr.)

 

Hejsa, håber i nyder jeres juleferie og får hygget en masse.
Personligt dovner jeg ret så kraftigt her i ferien, for det havde jeg virkelig brug for hihi.. de sidste par dage har Tumblr derfor været den mest besøgte side, for mit vedkommende. For ærligt, der er ikke noget bedre end bare at hygge i sin seng, med te, Tumblr og lidt snacks, så bliver det bare ikke bedre altså 🙂
Samtidig finder jeg utrolig meget inspiration gennem Tumblr, så det jo ikke bare tidsfordriv 😉
Det kan skam være nyttigt, hvis man mangler lidt inspiration til alt fra outfits til indretning, eller endda kunst m.m.
Personligt syntes jeg ikke, at min Tumblr er noget at råbe hurra for, men i er da velkommen til, at tage et kig forbi 🙂
Min Tumblr kan findes her.

Xoxo Nanna