Jane kønig // daily status

Processed with Moldiv

(Processed with Moldiv)

Puha.. den første uge her efter ferien, har fuld fart på med både aftaler og skole.
Men det vel bare hverdagen, som forsigtigt sniger sig ind på livet igen, for mit vedkommende. Heldigvis er det ikke en stressende tilstand jeg befinder mig i indtilvidere, da de fleste af mine aftaler er med mine veninder, som jeg ikke har fået set voldsomt meget her på det sidste og derfor, glæder jeg mig meget til at bruge lidt tid med dem hver især. Jeg har blandt andet brugt min eftermiddag på, at drikke kaffe på mit værelse sammen med min veninde A, hvilket var hyggeligt som altid. Imorgen skal jeg bruge min dag på lidt mere kaffe hygge, sammen med min veninde P, og fredag står den på min fars fødselsdag, men først lidt hygge med min veninde E, hehe vi skal på grillen, til sidst står den på brunch om søndagen med min skønne I, som også er kendt for sin youtube kanal Ida Berg O. Så man må sige, at jeg har lidt jeg skal i denne uge.
Med hensyn til hvad jeg har på, har jeg idag iført mig en kjole fra Zara, som var sat helt vildt ned, jeg har desvære ikke kunne finde den på nettet. Udover det, har jeg mine smukke smykker på fra Jane Køing, som jeg fik i julegave og er super super super glad for. De er vildt smukke hver især, både mit lovetag og startag. Jeg er især vild med Jane Køings startag kreation, da de symbolisere ens stjernetegn, mens mit lovetag for mit vedkommende har bogstavet S, som symbolisere en ret så dejlig person i mit liv, og derfor har jeg da også haft mit lovetag på, lige siden jeg fik det.
Håber i ellers har haft en skøn onsdag.

Xoxo Nanna