10 weird facts about me.

IMG_2591

(En typisk selfie på snapchat, af mig og min ynglings frugt haha ;))

Jeg føler lidt at jeg måske ikke helt, har fået lavet en ordentlig præsentation af mig selv her på bloggen endnu, men jeg har bare virkelig haft svært ved at finde på et indlæg, som helst ikke skulle blive alt for ordinært. Jeg vil dog mene, at dette indlæg nok kommer til, at ligne mange andres. Men ja, ærgerligt ærgerligt 😉 hehe ej, jeg vil derfor i dette indlæg prøve at give dig min kære læser, 10 brede og måske lidt weird facts om mig, for så spændende er jeg jo 😛
Disse facts er nogen, som jeg dog også har fået bekræftet af en, af mine nære venner, så de passer sgu alle sammen 🙂
Håber i vil tage godt imod mig, mine tendenser og sære passioner 🙂

1. Jeg sover normalt i hverdagene højest 5 timer, jeg er ret dårlig til at gå tidligt i seng nemlig, da min computer har det med, at overtage mig lidt om aftenen. Det skal dog lige siges, at min søvn bliver suppleret i weekenderne, hvor jeg helst sover til kl. 11. og bruger størstedelen af min tid på, at putte i min seng.

2.  Genert og udadvendt på samme tid. Udadvendt: Jeg er ret god til at socialisere og kommunikere med andre mennesker, og i følge min ven er mit hemmelige våben til, at få nye venner, min jordnærhed og at få folk til at grine. Genert: Jeg bliver tit genert, hvis det handler om, at skulle performe foran andre, for eksempel har jeg musik på B og hvergang vores hold skal optræde, føler jeg vitterligt at jeg er døden nær.

3. Jeg spiser meget.. som i rigtig meget! jeg spiser stort set alt, både det sunde og det usunde 😉 men lige for tiden, spiser jeg nok mest usundt, selvom det altid er billederne af den sunde kost, som man deler på Instagram hehe. Egentlig en interessant tanke ik? jeg mener hvorfor udstiller man sig altid fra sin bedste side, via disse medier? mærkeligt.

4. Min anden passion. Jeg har tidligere (inden jeg startede på HF), dyrket motorsport på konkurenceplan. Dette har været noget jeg har gjordt siden jeg var 11 år, sammen med min far, så det var og er stadig en stor del af mit liv. Men lige pt er det sat lidt på standby pga min skolegang, som helst skal gøres færdig med et overskueligt fokus og fine karakterer, eller så fine de nu kan blive ;).

5. Jeg griner for det meste ret højt, og jeg har lade mig citere af min veninde, som på et tidspunkt sagde dette om mit grin –  “det ikke sådan, at du har et irriterende grin, man er bare ikke i tvivl om, at det er dig når du griner”

6. Jeg elsker sort kaffe, og drikker det gerne flere gange om dagen. Dog kan det nu også være hyggetligt med en stor saltkaramel latte fra Baresso engang i mellem 😉

7. Det bedste jeg ved er, at blive nusset og krammet, om det så er min kæreste, veninder/venner eller forældre, der nusser eller krammer mig, så bliver jeg glad lige meget hvad. Jeg er virkelig et puttemenneske.

8.Det væreste jeg ved, er uhøflige mennesker og billige flødeboller.

9. Mit største idol er min farmor.

10. Jeg elsker mode og personligstil især, som også er grunden til at jeg startede denne blog. Personligt får jeg selv inspiration til min egen stil, fra jævnaldrende piger og drenge her i København, men især Instagram og forskellige blogs inspirerer mig også meget.

Håber disse 10 facts om mig, har været sjove at læse og ikke mindst givet jer en lidt bedre ide om, hvem jeg er som person.

Xx Nanna