WELCOME

Nanna

Velkommen til min blog.

Mit navn er Nanna, 19 år og bor i København.

Perfect Imperfections er min egen personlige blog, som jeg vil bruge til at udtrykke mig kreativt gennem fine billeder, mode, musik og livsstil. Jeg har længe gået med drømmen om at blogge, og har nu endelig fået taget mig mod til at springe ud i det.

Men ja, lige nu har jeg så mange forskellige indlægs-idéer til bloggen, at jeg næsten ikke vente med at komme i gang.

Jeg er allerede begyndt at sammensætte forskellige outfits og endda også begyndt at lege lidt med idéen om en #gettoknowme video.

Allerede i morgen skal jeg ud og skyde nogle outfit-billeder og forhåbentlig også få dem uploadet i løbet af aftenen, så det ser jeg rigtig meget frem til.

Men indtil da, forsæt rigtig god aften.

 

( Photo and edit by Emil Backhausen )