Sunday // walking around // Boyfriend outfit

IMG_7286IMG_7307IMG_7288IMG_7292

Outfit: Sko/Stan Smith  Jakke/Asos (mand)  Bukser/ Gina Tricot  Cashmere sweater/Th. Wessel & Vett  Taske/Marc by Marc Jacobs  Smykker/Jane Kønig  Solbriller/ Asos (mand)

Det er efterhånden langtid siden, at der har været et lille outfit oplæg her på bloggen. Men grunden til dette er, at min ven og fotograf Emil, simpelthen har haft for travlt med eksamen til, at hjælpe mig med at få taget nogle outfit billeder #unilivet.
Men sådan er det jo, skolen skal jo passes og jeg er sikker på, at kære Emil nok skal klare sin eksamen godt! Men altså, siden jeg nu har været uden fotograf i noget tid, fik jeg pludselig den idé at udnytte min kæreste til, at hjælpe mig med at få taget nogle billeder her til bloggen, og dejlig som han er, ville han med glæde hjælpe. Så idag har stået på, at lære ham hvordan man bruger mit lille canon 1100D, som han faktisk blev okay til at bruge 🙂 og ellers bare tulle lidt rundt i København, på denne kolde solskinsdag.
Mit outfit består da derfor også halvt, af min kærestes tøj, da jeg stjal hans jakke haha.

Håber i alle har haft en lækker søndag.