life status // Gray and cold

Processed with MOLDIV

(Processed with MOLDIV)

 

Det er gråvejr, skide koldt og skolen er ensformig.

Jeg tror ærligt at jeg her den sidste uges tid, har været så skræmt af den kedsomhed der har plaget mig, at jeg simpelthen gik hen og blev lidt idéforladt. Og da jeg selv opfatter mig, som værende ret perfektionistisk, har det derfor været svært i denne periode, at få støbet et værdigt indlæg sammen.
Men ja, min hjerne arbejder på højtryk for, at komme op med noget godt, så bare vent det skal nok komme haha håber jeg da :O haha ej jeg er allerede igang med et nyt “Sunday vibes” indlæg, så det jo altid noget kan man sige 🙂
Billederne er lige hvad jeg kunne finde på min mobil, så man kan godt sige at de beskriver min hverdag meget godt, lige pt ihvertfald. Min hverdag består lige nu, af kaffe drikkeri, gåture i det meget kedelige gråvejr, som virkelig bare plager København for sindsygt her de sidste par dage, men udover det tilbringer jeg skræmmende meget tid sammen med min kæreste, for ja… vi befinder os nu, stadig i den der nyforelsket periode, vi har dog også kun været officielt sammen i lidt over en måned så, det vel klart nok.
Plus at, skolen er voldsom kedelig og overdrevet ensoformig, her på det sidste, føler jeg virkelig at jeg ingenting lærer. Men ja det er nok bare min skoletræthed, der spiller mig et pus, men heldigvis er der ikke så langtid til at jeg bliver færdig og får hue på 🙂

xx Nanna

Btw.. mit sunday vibes indlæg kommer op senere i aften.