Out and about // outfit

DSCF0158 DSCF0164 DSCF0169

Jakke// asos (mandeafdelingen)  Top// Monki  Mom jeans// H&M  Sneakers// Adidas Superstar  Taske// Michael Kors

Jeg var her forleden ude og skyde dette meget afslappede outfit, sammen med min ven og fotograf Emil, og det resulterede selvfølgelig med en omgang kaffe, på Emils regning… hehe tak for det bro 😉 og ellers en god gåtur rundt omkring i København.
Som i nok har lagt mærke til, har jeg igen stjålet min kærestes jakke, hehe ups var.. ej men det bare fordi den er så stor og dejlig varm, så man kan næsten ikke lade vær med, at have den på heletiden.
Men udover det syntes jeg faktisk, at den ser okay ud til mit, meget afslappede søndags agtige outfit.

Håber i alle, ellers har haft en dejlig tirsdag. Personligt ser jeg egentlig bare frem til fredag, men ja vi må lige holde ud i et par dage endnu venner. Men for mit vedkommende står de næste to dage ihvertfald, på afleveringer der skal laves og ansøgninger der skal afleveres, så det jo lige til hehe.

Xx Nanna