Saved items on Asos

Processed with MOLDIV

(Processed with MOLDIV)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg skulle spare i denne måned men….. Jeg må sige at Asos virkelig lokker mig her for tiden. Derfor er mange af de overstående ting og sager, da også havnet i min indkøbskurv her til aften ups ups 😉 Vil dog godt lige sige, at jeg ikke har købt Calvin Klein tasken eller sweatshirten, da min pengepung dog ikke lige kan klare det i denne omgang. Jeg har nemlig også har planer om at købe forholdsvis dyr Zara jakke. Jeg skal også have piercet mine ører i denne måned, så jeg endelig kan bruge øreringe som et normalt menneske igen, hihi.

Håber i ellers nyder denne lørdag aften på bedste vis.
Jeg har tre afleveringer der venter mig… for ja, så mange venner har jeg. Hehe, lol

XX Nanna