home spa // 7 ways to relax

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Hverdagen er for de fleste lidt stresset engang i mellem, og får nogen er den nok mere stressende end andres.
Personligt er jeg ret hurtig til, at få lavet en masse aftaler inden den kommende uge overhovedet er gået igang. Derfor kan jeg af og til hurtigt blive stresset og dermed også blive hurtigt træt.
Men så er det godt, at jeg engang i mellem tager mig tid til at afstresse lidt, med en omgang hjemme spa.
Mit hjemme spa består altid af fem punkter, som jeg gennemgår for at føle mig totalt afstresset. De fem punkter vil jeg derfor nu dele med jer 🙂

1.Jeg renser alt makeup af og børster mit hår igennem. Dette gøres helst iført min badekåbe.

2. jeg laver mig et varmt karbad, tilsat lidt olie så min hud bliver dejlig blød bagefter. Udover det indtager jeg badeværelset med planter og stearinlys, så det bliver ekstra hyggeligt.

3. Imens jeg venter på at badekaret er fyldt, laver jeg mig altid en kop te og og lidt frugt jeg kan snacke i. Hehe jeg er seriøst altid sulten 😉

4. Derefter hopper jeg i karbadet, imens min computer spiller afstressende musik. Personligt hører jeg altid lyde fra regnskoven, tror det er lidt en spa ting, men hvad ved jeg 😛

5. Efter at have ligget og slappet af i badet, i noget tid. Hopper jeg op af badet, og smører min krop ind i min Nivea bodylotion, mit ansigt fugter jeg med min Clinique dramatically different moisturinzing lotion, og sidst men ikke mindst bruger jeg lidt hårolie til håret.

6. Når det så er gjordt, rykker jeg indpå mit værelse hvor jeg meditere i ca. 30 min.

7. Efter det er gjort, går jeg altid ud og laver mig endnu en kop te, derefter sætter jeg mig ind i min seng og hygger med min te og nogle blade så som, Elle, Cover eller Vogue.

Jeg håber at disse overstående punkter, har givet et lille indblik i hvordan man kan hjælpe sig selv til at slappe mere af, og give slip på hverdagens stress, samt læne sig tilbage mens man giver sig selv lidt plads.

Håber i alle ellers har en dejlig søndag 🙂

XX Nanna