time goes by…

L1060098

Tiden flyver lidt fra mig her for tiden, og det er også grunden til at jeg i den seneste uges tid snart, ikke har fået skrevet så meget her på bloggen 🙁
Men min situation er den, at jeg har haft en del afleveringer og lidt eksamens pjat, som jeg har skulle se til. Men heldigvis er ugen snart ved, at være ved vejs ende, og vinterferien venter forude 🙂 !
Og det betyder selvfølgelig mere tid til bloggen og alt det sjove 🙂 for eksempel har jeg i planerne, at lave et par outfit-indlæg, samt et indlæg omkring Instagram, og hvorfor det er, at det er så spændende at tage billeder af sin kaffe 😉 og sidst men ikke mindst et indlæg, som kommer til at være min top 5 liste over beauty youtubers.

Men lige nu, er min daglige status egentlig bare at læse lidt lektier til imorgen og bage boller 🙂
Og endda arbejde lidt på en spændende opdatering, som kommer op imorgen 😉

Ja, hvad mund det kan være 😉 ? jeg kan sige så meget at det har noget med smykker at gøre!

XX Nanna