Great news! // Hvisk Stylist

IMG_7566

Hey girls!
Her for leden  fik jeg en spændende kommentar på et af mine instagram selfies. Det var smykkefirmaet ‘hvisk’, som havde skrevet kommentaren. I kommentaren skrev de, at de var på udkig efter nye stylister, og at de havde fundet min instagram passende. De tilbød mig derfor en kontakt, hvor jeg kunne søge om at blive en af deres stylister.
Så jeg søgte ind, og samme dag blev jeg så godkendt som stylist for hvisk.
Jeg er ret beæret over at have fået dette tilbud, da dette udvider mine muligheder for at sammensætte nye stylings, og endda outfits, her til bloggen med fine smykker fra hvisk 🙂
Jeg har defor allerede idag bestilt mit første smykke, som der selvfølgelig vil komme et indlæg om her på bloggen.
Men udover det, kan i tjekke alle de andre dygtige stylister ud, på hvisk.com.
Min egen stylistprofil, vil først være til at se på hvisk’s hjemmeside, efter at jeg har kreeret tre stylings.
Så ja, følg med på hvisk.com og her på bloggen, hvor der vil komme posts med de fine smykker 🙂

Håber i alle nyder jeres fredag aften 🙂

XX Nanna