Basic

basic11DS_0041basic2

Her i onsdags mødtes jeg med min veninde/youtuber Ida Berg og min ven/fotograf Emil Backhausen til lidt hygge og et photoshoot på Amager-strandpromenade. Vi fik filmet nogle fine klip af forskellige outfits til Ida’s Youtube kanal som kan findes her. Desuden fik vi taget et par enkelte billeder af mit outfit, som består af min lange sorte jakke fra Zara, sort turtleneck fra Episode, sorte trumpetbukser fra Inwear, mine hvide Adidas Original Superstar Foundation sneaks og sidst men ikke mindst mit lækre grå halstørklæde fra Monki.
Og ja, som overskriften så fint beskriver er mit outfit meget ”basic”, dog synes jeg personligt, at formen på mine bukser komplimenterer mine sneakers vildt godt på den måde de falder på, så der dermed bliver skabt en eller anden form for liv i outfittet og samtidig giver de en ret så fine ben.
Halstørklædet er også ret godt til at bringe sammenhæng i outfittet, selvom det er meget sort og basic. Selv ville jeg primært bruge dette outfit til hverdag, da det vildt behageligt at have så løse bukser på hihi, og samtidig kan outfittet holde mig varm nu, hvor vejret er blevet så gråt og koldt.