My everyday beauty products

IMG_8300IMG_8299 (1) IMG_8303 IMG_8304

Der går længe mellem mine såkaldte “beauty” indlæg her på bloggen, og det skyldes egentlig bare det ærlige faktum, at jeg stinker til at ligge makeup.
Men igår kom jeg til at tænke på, at jeg jo nok ikke er den eneste her i verden som er elendig til at fylde ansigtet med pudder.
Dog har jeg heller alrdig rigtig brudt mig om at have alt for meget makeup på + jeg hader at bruge penge på det, så jeg tror måske også at det er grunden til jeg ikke laver de helt store beauty indlæg.
Men det skal dog lige siges, at jeg her på det sidste er begyndt at interrasere mig mere og mere for makeup (grundet min veninde Ida Berg), så længe det bare giver et nogenlunde naturligt look, med mindre man skal til fest selvfølgelig… så må man godt give den lidt gas 😉

Men altså, fordi jeg er sådan en klovn til at ligge makeup, bruger jeg kun produkter som simpelthen ikke kan slå fejl.

Til mit ansigt bruger jeg på daglig basis, min bb cream fra the bodyshop blandet op med min fit me foundation. Jeg blander altid min foundation op med en eller anden form for creme, da foundation og min hud ellers ikke er så gode venner. Hvis jeg ikke blander min foundation med lidt creme tørrer jeg enden helt ud, eller også oliere min hud. Jeg ved ikke hvorfor, men min hud kan bare ikke fungere uden creme. En creme som jeg plejer at bruge ( men som jeg er løbet tør for, flot Nanna ) er en cream som hedder ABC find den her. Og seriøst, hvis jeg bruger den creme en gang om dagen, så får jeg den reneste hud nogensinde.
Men udover det bruger jeg også min concealer fra Chanel, som nok er min ynglings concealer. Den ligger sig rigtig fint, og er perfekt i farven. Til daglig bruger jeg kun meget lidt af den til under øjnene, bare for ikke at se træt ud.

Til mine bryn bruger jeg sådan en øjenbryn dims, som jeg ikke aner hvad hedder, men den er i hvertfald fra Lóréal, og så sætter den mine bryn ret så fint og naturligt, med et lille pift af guld shine.
Nu hvor vil snakker om bryn, så er en pincet virkelig uundværlig for mit vedkommende, da jeg har ret store øjenbryn som til tider har sit eget liv .

Endnu en lifesaver er min læbepomade fra Elizabeth Arden, som holder min læber bløde heledagen.
Jeg bruger dog også et par andre læbeprodukter, så som mine to lipliners fra mac i farven subculture og plum. Normalt går jeg altid efter et nude agtig look, og elsker derfor at blande dem med min læbestift fra Revlon i farven matte 001 nude attitude.
Btw jeg er helt pjattet med matte læbestifter 😉 og derfor bruger jeg også tit min brune matte læbestift agtige ting ( som jeg virkelig ikke aner hvor kommer fra), som giver et lidt mørkere look.
Sidst men ikke mindst, bruger jeg også tit min læbestift fra Kat Von D i farven underage red, blandet med min nude attitude læbestift fra Revlon, for at skabe et lidt mere rosa agtigt look.

Til mine øjne bruger jeg normalt ikke det helt store, men når jeg gør, bruger jeg mest min øjenskygge palette fra Nilens Jord kaldet eyeshadow symphony II 705 og tit også den palette der bare hedder eyeshadow 700. Her gør jeg mest brug af de lidt lyssere og lidt brune farver og slutter af med lidt mascara fra Estee Lauder.

Det var alt hvad jeg kunne komme på, af hverdags makeup som jeg bruger.
Håber det har været bare lidt sjovt at læse, nu hvor sådan en makeup klovn som mig prøver at gøre sig klov, på noget jeg ærligtalt ikke ved en dyt om.
Men det var i hvertfald hvad mit “beauty talent” rakte til i denne omgang.

XX Nanna