What’s in my camera roll?

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Så jeg fik den her tanke, at nu hvor de fleste bloggere for det meste altid deler flotte og nærmest perfekte billeder af deres liv.
Og ja, dette inkluderer selvfølgelig også mig selv af og til, for det jo normalt ikke fordi at man får læsere af at poste grimme billeder af sine havergryn, så hvorfor poste det?.
Personligt tænker jeg at det er en meget god måde at holde min blog lidt nede på jorden, så jeg ikke kommer til at iscenesætte et billede af mig som blogger, som et menneske uden problemer, dårlige hårdage og mærkelig humor.
Derfor tænkte jeg, hvorfor ikke dele de billeder som faktisk fylder mest i min kamerarulle, sådan helt på dagligbasis?
Så ja, jeg har lavet denne fine collage med billeder fra min hverdag, sjove selfies mm.
Det første billede jeg gerne vil tale om, er det nederst til venstre, som er et billede af mig og min ven Ahmed som gør brug af den mest geniale snapchatfunktion nogensinde, som i mit tilfælde bliver brugt en del .
Det billede ved siden af det, er et meget flot “drunk moment” billede af mig og min veninde Amanda, fra back in the old days. Og  det samme gælder de to øvre billeder af mig og Ida i metroen, det var btw efter vi havde drukket de der cocktails på dalle.
Det øverste billede til højere, er et billede af min dejlige lillesøster som fik lov at lege med makeup, da jeg passede hende for ikke så langtid siden og som i nok kan se, blev der givet den gas med den røde læbestift.
Billedet nedenunder det, er en typisk “jeg har fundet en banan selfie” og ja, jeg ved ikke, hvis jeg ser en banan på køkkenbordet herhjemme tager jeg som regel altid en selfie med den, I know det mærkeligt, men det sådan det nu er haha.
En lille ven som jeg også har mange billeder af, er min elskede hund Boggi. Han er seriøst det sjoveste at tage billeder af nogengange, da han virkelig kan have sine sjove moments.
Resten af billederne er egentlig bare billeder, af smukke ting og steder som jeg oplever i min hverdag, så som blomsterbilleder, ved blomsterbutikken på størget. Tror nærmest at det billede er obligatorisk for et hvert Instagram elskende hunkøn.

XX Nanna