A white sweater in the great weather

_MG_8362_MG_8404_MG_8384Yup det kan være svært at holde balancen… XD 

_MG_8373 (1)_MG_8418

Sweater// Genbrugsfund   Bukser// Gina Tricot  Sneakers// Vans   Smykker// Fredes blog x hvisk og Jane kønig star tag

Her igår gik mig og min kæreste en lille tur ned til vores stamcafé Kystens perle, for at dræbe de voldsomme menstruationsmerter jeg havde fået om morgenen med en god kop kaffe…. Jaaer så ved i det, altid godt at starte sine indlæg ud med lidt snak om menstruation… flot Nanna. Men sikke en omsorgsfuld kæreste var?
Men i hvertfald, jeg har på en måde lovet mig selv, at jeg ville komme op med nye indlæg hver dag her i løbet af påskeferien og nu, hvor min kæreste er så sød at hjælpe mig med billederne, hvorfor så ikke skyde lidt hurtige outfit billeder nu hvor solen skinnede.
Så det gjorde vi og de overstående billeder var hvad der kom ud af det.
Jeg synes faktisk at billederne blev ret fine og ikke mindst personlige, trods ubehagelige smerter i mavsen.
Mit outfit er et typisk “mig” outfit, ret basic men behageligt og jeg tror at en hver pige med tendens til smerter i mavsen, kan relatere til at comfyness er ret vigtigt i et outfit, når det bliver den tid på måneden.

XX Nanna