10 Characteristics of the copenhagen city girl

IMG_0898

Der findes mange former for sterotyper, og den typiske københavnerpige er ingen undtagelse….og ja jeg er nok også selv en af dem, og derfor føler jeg da også at det er okay at skrive det her indlæg.
Jeg er udemærket godt klar over, at en stereotype er en stereotype og derfor ikke beskriver hvert enkelt individ korrekt, da ordet sterotype fakrisk bare er skabt til at køre en type mennesker over en karm.
Jeg vil da gerne påpege at jeg kun skriver det her indlæg for forhåbentlig, at kunne bringe et lille smil frem hos de fleste og selvfølgelig også de københavnertøzer, som måske godt kan genkende nogle af punkterne fra sin hverdag.
Men altså, fordi at jeg synes at der nu er en del vi københavner piger gør, som på en måde kendetegner os både negativt og positivt, hvorfor så ikke dele mine tanker om emnet med jer?
Derfor har jeg nedenfor skrevet 10 ting, som jeg personligt synes kendetegner den stereotypiske københavnerpige.

….

1) Vores yndlings farve er sort, stærkt efterfulgt af grå og hvid.

2) Vi ejer alle en cykel, men metroen er de sidste par år blevet en kær ven.

3) Vi elsker at drikke kaffe og helst rigtig meget af det, især på caféer så som Café Norden, hvor man kan få sig et godt instagram billede… og nej, det er ikke engang en joke.

4) Rigtig mange af os ejer en eller anden form for designer taske, og den klassiske Stella Mccartney taske er et godt bud på hvad den typiske københavnerpige ville have under armen…. og ellers er den gode gamle day taske, som vi alle sammen godt ved minder os om et indkøbsnet et eller andet sted…også et god bud på den lidt mere økonomiske københavnerpiges taske.

5) Vi fester en del, især om torsdagen. Men fredag går det bestemt også ned.

6) Vi kan godt lide at være sunde, og gå i fitness, samt spise raw food osv. men alligevel skyller de fleste af os gerne en latte med sødmælk ned, udover det bruger vi helst ikke trapperne hvis vi kan undgå det, og de fleste ryger da også en cigaret eller ti i sammenhængen med en bytur.

7) Uddannelsesmæssigt, går de fleste af os på diverse gymnasielle uddannelser….og selvfølgelig er man lidt sejere, hvis man går på et gymnasie som ligger tæt på strøget, så man kan shoppe i mellemmodulerne.

8) Sneakers har vi også mange af… og mange af os har nærmest en obsession med de mange forskellige sneakersmærker.

9) En anden ting som er også er meget hyppig er, at vi ifølge alle vores sociale medier gerne udtrykker os som om vi lever som konger og dronninger her i hvor kære hovedstad, men realiteten er den at vi næsten alle har, eller har haft, et job i et supermarked eller på mac’en.

10) Og her til slut, så tror jeg at de fleste Københavnerpiger føler sig lidt cool, fordi vi netop bor i hovedstaden, hvor det hele sker…. gode som dårlige stunder. Men det i hvertfald her.

….

Håber i fandt indlægget interessant, og måske også lidt komisk.
Det har ihvertfald været underholdende for mig at skrive, da jeg så meget godt kan genkende mange af punkterne.
Hvis i har gjordt jer nogen tanker om indlægget, så skriv gerne en kommentar da jeg gerne vil høre jeres synspunkter 🙂

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’