Study time

Processed with MOLDIV

 

Det her mig og hvordan jeg har set ud de sidste par dage, håret sat op, helst iført joggingbukser, og mine briller så mine øjne kan slappe af.
De sidste par dage har nemlig stået på terminsprøver for mit vedkommende. Og jeg ved ikke… jeg har bare været så uforberedt hele vejen igennem, at det næsten har været pinligt.
Men i det mindste går jeg altid ind til en prøve med et citat i hovedet, som min far har lært mig og det er “Man kan kun gøre det så godt man nu kan ” om man så har læste hele natten eller siddet og set netflix istedet, så kan man som min kloge far siger…. netop kun gøre det så godt man nu kan.
Dog hjælper citatet da ikke på min nervøse mave, som altid spiller ind under prøverne…. yup jeg er en af de irriterender som går på toilettet en hel del under prøven.
Men selvom eksamen er skræmmende tæt på, og min hue venter lige om hjørnet….har jeg bare slet ikke fundet mit “nørde jeg” frem endnu, og jeg tror måske det er fordi, at jeg går med så mange tanker omkring alle de kreative ting som jeg så inderligt brænder for, og som jeg gerne skulle have tid til at udforske, efter mine eksamener.
Men ja, jeg håber da at jeg når at finde mit “nørde jeg” frem, før de rigtige eksamener hehe.

Håber i alle har det godt, og til dem af jer som også døjer med terminsprøver på Gymnasiet eller HF…. hold ud venner!

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’