City basic

IMG_8744 IMG_8746 IMG_8750

Blazer// New Look   Pants// Monki   Shoes// Adidas   Blouse// Zara   Bag// Marc by Marc Jacobs   Jewelry// “random silver jewelry”

Inden jeg begynder at forklare om det ovenstående outfit, vil jeg gerne lige undskylde for at mine sunday vibes ikke kom op i søndags.
Dette var grundet noget så simpelt, at jeg faldt i søvn, var mega træt og glemte lige alt omkring mig den dag…. Men! jeg har tænkt mig at lave et lille vibe indlæg imorgen, som en erstatning for søndagens missout.

…..

Men nu til outfittet.
Jeg var idag på en lille frokost date med min kæreste, og derfor hoppede jeg i dette meget basic outfit, som både kunne fungere til når jeg var på skolen, og senere kunne udsmykkes med lidt enkle detaljer til senere, hvor jeg skulle mødes min kæreste.
Men i hvertfald… jeg har lige modtaget blazeren, som jeg har på idag.
Den er fra New Look og den er så behagelig, måske lidt for lang til mig, men jeg syntes alligevel godt det kan gå, især når den bruges til hverdag, hvor den giver et meget casual look som kan fungere til stort set alt.
Udover det har jeg valgt at tage sneaks på, hvilket normalt er meget atypisk for mig, da jeg normalt er meget mere til støvler. Men pga at jeg vidste at vi skulle ud og gå lidt efter, tænkte jeg at jeg skulle have nogle gode gå sko på. Og så var der lige den bonus at de matcher min bluse hehe.

Håber i har haft en dejlig dag og håber i nød indlægget.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’