Vibes from my playlist

Oktobervibes

Lige nu sidder jeg og roder gennem min playliste, hvilket primært består af gammelt musik, da jeg syntes, at det altid er det, som formår at gøre mig i bedst muligt humør. Men her på det seneste har min musiksmag faktisk hoppet lidt i en anden retning, da jeg er begyndt at lytte lidt mere til elektronisk musik (remix), og ellers meget stille chill musik. Så ja, som man nok kan mærke har jeg en ret bred musiksmag og har derfor altid ret svært ved at definere den, for det stort set umuligt. Jeg hører både gammelt, nyt, indie, pop, rock, jazz, og meget mere.

Men for mig betyder musik altså rigtig meget. Det gør bare virkelig en forskel i min hverdag.

Så derfor har jeg nøje udvalgt disse 5 vibes fra min playliste, fra mig til jer.

Håber i vil elske dem ligeså meget, som jeg gør.

Lianne La Havas – Green & Gold

Mew – Comforting sounds

The Weeknd x Kavinsky – Odd Look

AlunaGeorge – Supernatural (Pomo remix)

Miguel – Coffee

( pictures from pinterest )