My last gala party at the gymnasium

IMG_9148IMG_9145IMG_9153
Nederdel // Gestuz   Top // Weekday   Stiletter // H&M   Billig champange agtigt alkohol // Netto

Min sidste galla er nu overstået og sikke en fest det var.
Hvis i har læst mit forrige indlæg, har i nok lagt mærke til at jeg har haft en del kriser op til min galla aften, og har derfor ikke rigtig haft mulighed for at få taget nogle “rigtige outfit-billeder” med min galla kjole på.
Men heldigvis faldt alt på plads på dagen og jeg kom afsted og fik mig en hyggelig aften.
Jeg havde gjordt mig klar sammen med min veninde Ekua, som også skulle med til galla og min veninde Susan som havde været så sød at komme og hjælpe os med at ligge make-up, som btw blev så flot! kan slet ikke takke Susan nok,vi havde aldrig kommet til at se så flotte ud uden hende 😀 ! så hvis du læser det her Susan, så skal du bare vide at vi er meget taknemmelige 😉

Så alt i alt blev det en hyggelig aften, som faktisk endte på Burger King…. Kan btw anbefalde deres vegetar burger uden mayo, den er god når man er en besværlig og fuld planteæder.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’