What to give your mom on mother’s day

Skærmbillede 2016-05-04 kl. 15.55.42

( find mine gaveidéer lige her )

Mors dag er lige om hjørnet, men hvad skal man finde på af gave til den dejlige kvinde, som har været så sød at give en livet?
Det kan være rigtig svært, at finde en gave som oprigtigt gør hende glad… jeg mener ikke sådan “ej hvor fint” – glad, som hun blev for dine tegninger da du var lille… jeg mener sådan “ej hvor lækkert!” –  glad.
Men nu hvor hun jo allerede har dig, som altid vil være den bedste gave hun nogensinde vil kunne ønske sig 😉 hehe, hvad skal man så finde på?
Jeg tænker på det sådan her… hvis man har en mor som er meget familieorienteret og du kan finde på noget helt vildt personligt som rammer hende lige i hjertet, som et fotoalbum med jeres familie for eksempel, så giv hende det! men hvis du har en mor som min, som inderst inde er lidt materialistisk men helst ikke vil indrømme det, så køb noget lækkert som enhver anden kvinde også ville blive glad for!
Så som nogle lækre hudplejeprodukter, en bog hun ønsker sig, noget til hjemmet, blomster, eller arranger en hyggelig mor date.
Den sidste er altid et hit for mig og min mor 🙂 !

Jeg har også lavet den ovenstående collage, med lidt inspiration til hvad i måske kunne give jeres kære mødre. For at finde diverse sager på collagen skal i bare følge linket under billedet.

XX Nanna

HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’